НАЧАЛО » Събития » ОНЛАЙН СЕМИНАР „Либерализация на пазара на електроенергия. Клиенти ниско напрежение“

ОНЛАЙН СЕМИНАР „Либерализация на пазара на електроенергия. Клиенти ниско напрежение“

от: 10/09/2020 00:00
до: 10/09/2020 00:00

Българската федерация на индустриалните енергийни консуматори БФИЕК отправя към Вас покана за участие в онлайн семинар „Либерализация на пазара на електроенергия. Клиенти ниско напрежение“, който ще се състои на 10 септември 2020 г.

Провеждането на семинара е във връзка с предстоящите промени на пазара на електроенергия от 1 октомври 2020 г., съгласно които всички небитови крайни клиенти, присъединени към разпределителни мрежи ниско напрежение, се задължават да закупуват електрическа енергия по свободно договорени цени.

Като представител на енергоемката индустрия, която вече има опит на свободния електроенергиен пазар, БФИЕК цели да запознае участниците в семинара със структурата, функционирането, спецификите и нормативната уредба на пазара на електрическа енергия у нас.

Обучението ще се проведе като уебинар с предварително записани лекции и видео сесия, през платформата „Webinars“ на zoom, за въпроси и отговори, която се предвижда да се състои на 10 септември 2020 г. Целта е след като участниците се запознаят предварително с материалите от семинара да се получи дискусия, която да даде отговори на конкретни въпроси по темата.

Срокът за регистрация е удължен до 8 септември 2020 г. включително. 
 
Актуална информация за събитието може да откриете на нашата страница тук. 
 
Регистрация за участие в семинара може да направите тук.
 
В приложение ще откриете програмата на събитието. 

За допълнителни въпроси може да се свържете с нас на тел. 087 66 66 045 и email: blyudmilova@bfiec.org.
 

Цена за един участник – 120 лв. с ДДС