Георги Велев е новият главен редактор на 3eNews

Той ще отговаря изцяло за организацията и развитието на съдържанието в медията.

Икономика / България
3E news
1478
article picture alt description

Георги Велев е новият главен редактор на онлайн медията за енергетика, екология и икономика 3eNews. Tой ще отговаря оттук нататък изцяло за организацията и съдържанието на сайта. Галина Александрова остава управител на дружеството, издател на 3eNews "ЛИМААС" ЕООД и поема организационните и административни дейности.

Георги Велев е журналист с повече от 15 години опит в медиите. В периода 2002-2007 г. завършва Университета за национално и световно стопанство, първият випуск в УНСС  "Журналистика и масмедии" с икономическа насоченост. От 2007 до 2012 г. работи за ежедневника в. "Класа", където започва да отразява енергийните теми. От 2013 г. се присъединява към екипа на новата медия с основна насоченост енергетика и отново поема най-актуалните въпроси, свързани с енергетиката като впоследствие заедно с Маринела Арабаджиева поема отговорния пост на заместник-главен редактор.

Той работи по редица комуникационни проекти и след толкова години в журналистическата професия заслужено поема новото предизвикателство. Целият екип на медията му пожелава успех, само напред и нагоре.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от България:

Предишна
Следваща