LG представя ‘Life, Reimagined,’ на IFA 2022

Компанията представя продукти и услуги, създадени, за да добавят нови възможности и изживявания към ежедневието

Икономика / Технологии
3E news
1039
article picture alt description

LG Electronics (LG) представя на IFA 2022 разнообразна гама от интелигентни решения, създадени да отговорят на нуждите и вкусовете на потребителите в един променящ се свят. Под мотото на изложението ‘Life, Reimagined,’ компанията презентира своите впечатляващи, ориентирани към потребителя, иновативни продукти и услуги, които добавят нови възможности и изживявания към ежедневия живот.

При посещението си на щанда на LG (Hall 18, Messe Berlin) на IFA, посетителите са посрещнати от удивителния 97-инчов OLED evo Gallery Edition телевизор. Най-големият OLED телевизор в света, 97-инчовият G2 модел, създава изцяло ново измерение за домашно забавление със своята самосветещо self-lit OLED качество на картината, усъвършенствани AI-базирани технологии за обработка на изображенията и впечатляващ мащаб. Няколко от най-новите, примиум телевизори с голям екран ще бъдат изложени на тазгодишното издание на IFA, включително награждаваният 88-инчов LG SIGNATURE OLED TV 8K. Освен това, на щанда в Берлин е и масивният 136-инчов 4K Micro LED (3,840 x 2,160) на LG. Това иновативно решение за домашно забавление обещава първокласно качество на картината на впечатляващ мащаб, комбинирайки самосветещи иксели с микро размер и модулен дизайн.

Посетителите на щанда ще имат и възможността да се насладят на изключително OLED гейминг изживяване в “Flex Arcade” зоната, с интериор в ретро стил. В нея са позиционирани няколко гейминг станции, където посетителите могат да изпробват нови конзолни игри, както и добре познатите, винаги актуални класики на изключителните LG OLED телевизори, включително първия огъващ се 42-инчов OLED телевизор – най-новия LG OLED Flex. Предлагайки 20 извивки на един екран, домакин на ориентирани към потребителя функции и настройки, Flex позволява на потребителя да персонализират гейминг станцията си както никога досега.

Щандът на LG включва и лайфстайл зона, където потребителите могат да разгледат широката гама от LG продукти и услуги, които могат да се адаптират така, че да отговарят на всеки техен вкус и предпочитание. Зоната включва впечатляваща витрина, която презентира последния лайфстайл модел телевизор от LG OLED Objet Collection серията, най-новите аудио решения, като изключителните LG XBOOM 360 безжични говорители и ексклузивни мебелни решения и аксесоари за дома от примиум холандския лайфстайл бранд Moooi.

Други иновации, показани на IFA включват цялостното решение на LG за грижа за обувките, LG Styler™ ShoeCase и ShoeCare, AI модели пералня и сушня, които улесняват управлението на прането, както и Aero Furniture: пречиствател за въздух „масичка“, който размива границите между мебелите и високо-технологичните продукти за грижа за въздуха. Посетителите IFA могат да се докоснат и до последните ергономични, повишаващи продуктивността монитори в Ergo Monitor Workstation, както и нарастващата селекция от гейминг дисплеи в UltraGear Gaming Monitor Play Zone.

‘Life, Reimagined’ изживяването е възможно за всички посетители на щанда на LG на IFA 2022 (2-6 септември). Тези, които нямат възможност да го посетят, могат да направят обиколка, благодарение на видео, подготвено специално за тях, на официалния YouTube канал на LG - LG Global YouTube (www.youtube.com/GlobalLG).

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща