Одобрени са пет разрешителни за проучване на строителни материали

Икономика / България
Георги Велев
608
article picture alt description

„Интерпром” ЕООД, гр. София, ще проучва строителни материали в площ „Ветрен дол”, разположена в землището на с. Паталеница, област Пазарджик, реши правителството. Разрешението за проучване се предоставя за срок от една година. През този период дружеството ще вложи минимум 55 хил. лв. в проучвателните дейности.

„Интерпром“ ЕООД ще проучва строителни материали и в площ „Извора“, разположена в землището на с. Черковна, община Търговище. В рамките на едногодишния срок на разрешението ще бъдат вложени минимум 45 хил. лв. в проучвателните дейности.

За срок от една година „Ескана“ АД ще проучва строителни материали в площ „Белите поляни“, разположена в землището на с. Близнаци, област Варна. В проучвателните дейности ще бъдат вложени минимум 31 хил. лв.

Едноличния търговец „Еврокварц-Иванка Ватова“, гр. Плевен, ще проучва строителни материали в площ „Осъм“, разположена в землището на гр. Летница, област Ловеч. Разрешението за проучване се предоставя за срок от една година. През този период дружеството ще вложи минимум 33 хил. лв. в проучвателните дейности.

Mинимум 48 900 лева ще вложи „Девня трейд“ ООД в едногодишно проучване на строителни материали в площ „Голямата могила“, разположена в землището на с. Щипско, област Варна.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от България:

Предишна
Следваща