НАЧАЛО » технологии

Стартира турнето Клуб „Малки откриватели“ на National Geographic Kids

За четвърта поредна година Банка ДСК е генерален партньор на инициативата

fb
3E news
fb
09-05-2019 12:35:00
fb

През месец май 2019 г. започва петото издание на националното турне на National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“. За четвърта поредна година Банка ДСК е генерален партньор на инициативата, която се провежда под мотото „Учи, забавлявайки се“ и ще премине през големите градове на България през месеците май, юни, август и септември.

 

Основната тема на тазгодишното издание на Клуб „Малки откриватели“ ще бъде опазването на околната среда. Докато играят и се забавляват, малчуганите ще получат ценни съвети и уроци за разделното събиране на отпадъци, екосъобразен начин на живот, как да се грижим за природата, как и защо да рециклираме, и защо е важно да се грижим за природата и планетата.

 

Като част от своята мисия Банка ДСК непрестанно инвестира в образованието на младежите и ранното детско развитие. Превръщайки зелената концепция в устойчив елемент на своята корпоративна политика, финансовата институция внедрява екологични практики и технологии, като подкрепя и граждански инициативи за опазване на околната среда.

 

Екипът на Банка ДСК вярва, че е изключително важно младото поколение да се възпитава в любов и грижа към природата и планетата. „Смятаме, че е личен дълг на всички нас да дадем пример на младежите като полагаме усилия да опазим околната среда, защото по този начин инвестираме в тяхното бъдеще и бъдещето на планетата ни като цяло“, коментират от банката. В специалния кът на Банка ДСК в рамките на Клуб „Малки откриватели“ всяко дете ще може да оцвети саксийка и засади в нея собствена четирилистна детелина.

 

Всички желаещи могат да се включат в турнето на следните дати и локации:

 

National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“
Банка ДСК
По статията работи:

Галина Александрова