ЧЕЗ реновира клиентския си център в Перник

Офисът е оборудван със съвременна система за управление на опашките, която гарантира бързо обслужване на всеки потребител

Икономика / България
Маринела Арабаджиева
201
article picture alt description

Ръководството на ЧЕЗ откри реновирания Център за обслужване на клиенти в гр. Перник, намиращ се на ул. „Света Петка“ № 65. Осъвремененият офис ще допринесе за по-голямо удобство при обслужването на клиентите на дружествата на ЧЕЗ в България.

 

От стъпването си на българския пазар преди близо 15 години ЧЕЗ непрекъснато инвестира в подобряване на обслужването. В резултат на това вече предлагаме над 150 вида услуги, които улесняват нашите клиенти и им пестят време. Вярвам, че обновяването на този Център е поредната крачка към повишаване качеството на работата с клиентите, като ще ни помогне и по-бързо да удовлетворяваме техните искания. Персоналното отношение е част от професионалните ни цели“, каза Вежен Фотев, директор „Обслужване на клиенти“ в ЧЕЗ България.

 

Освен характерната за съвременните офиси система за управление на опашките, в реновирания клиентски център вече са създадени и отделни помещения за работа с клиентите на ЧЕЗ Електро България и ЧЕЗ Разпределение България, което ще улесни клиентите и ще оптимизира времето за индивидуалното им обслужване.

 

Центърът за клиенти в Перник запазва своето работно време от 08:30 до 17:00 ч. във всеки работен ден от седмицата с изключение на понеделник, когато удълженото работно време е до 18:00 ч., и сряда, когато започва в 8:00 ч.

 

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от България:

Предишна
Следваща