Модис България е отличена за Компания на Годината от световните бизнес награди Stevie Awards

Икономика / България
Маринела Арабаджиева
397
article picture alt description

Модис България (https://www.modis.com/en-bg/) е обявена за „Компания на годината“ със златно отличие от световноизвестните бизнес награди The Stevie International Business Awards (https://stevieawards.com/). Международният конкурс излъчи победителите сред повече от 4000 номинации от 74 държави. За 16-та поредна година, наградите отбелязват постиженията и приноса на организации и професионалисти по целия свят.

Stevie Awards е най-престижната програма за бизнес награди в света. Тази година компаниите бяха оценявани от жури, което се състои от 250 Изпълнителни Директори на световно признати компании. Статуетката ще бъде връчена на официална церемония във Виена, Австрия през октомври тази година.

„За нас е огромна чест да получим тази престижна награда. Тя е доказателство за силната ангажираност и огромния принос на всички професионалисти, които работят в Модис. Горди сме, че компанията ни е призната за лидер в индустрията за втори път тази година. През месец май бяхме отличени за "Доставчик на аутсорсинг услуги на 2019 г.", по време на SEE Innovation, Technology and Sourcing summit, заради високата добавена бизнес стойност, която доставяме на клиентите ни. Щастлив съм, че работя с такъв екип, който е отдаден на мисията на Модис България“ – сподели Филип Рувре, Старши Вицепрезидент, Управител Бизнес Решения и Продажби в „Модис“ и Изпълнителен Директор за „Модис България“.

 

“Каква изключителна компания! Отдадеността на служителите, тяхната ангажираност и всички вътрешни програми за обучения и кариерно развитие са доказателство, че това е страхотно работно място. Невероятна работа, Модис България!“, коментира един от съдиите в конкурса.

 

Модис България (https://www.modis.com/en-bg/) предоставя IT Service Desk и Data Center поддръжка, услуги по управление и поддръжка на мрежи, поддръжка на устройства за крайни потребители, разработка и поддръжка на приложения и решения за аутсорсинг на бизнес процеси на клиентите от цял свят. В офисите на компанията в София и Пловдив работят 1400 човека, осигуряващи гъвкави и адаптивни решения на клиентите, позволяващи им бързо и лесно да развиват бизнеса си.

 

Престижните награди Stevie Awards, създадени през 2002 г., са единствените международни награди, които признават постиженията във всички аспекти на бизнеса. Организацията Stevie Awards, която представя наградите, се намира в Съединените американски щати. Тазгодишното издание привлече над 4000 кандидатури от 74 страни от всички континенти.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от България:

Предишна
Следваща