ИТ рикрутмънт - методът на бъдещето вече и в България

Икономика / Технологии
3E news
524
article picture alt description

Единствено по рода си кариерно събитие за ИТ специалисти - Career Show Tech - ще се проведе на 19 и 20 май изцяло онлайн. На събитието ще присъстват водещи компании от страната и Европа, предлагащи ИТ позиции, които ще организират лични видео срещи с квалифицирани професионалисти. Събитието ще се проведе в специално разработена интерактивна платформа. Career Show Tech е подготвило и наситена програма от лекции, уъркшопи и онлайн демонстрации, водени от доказани професионалисти от компании като Google, Microsoft, Product Hunt и Financial Times.

“Career Show Tech e кариерен форум за ИТ специалисти, насочен към комплексното професионално развитие на заетите в сферата. Платформата, която използваме за провеждане на събитието е интерактивна и интуитивна, дава възможност за прецизен двустранен подбор на събеседника. Това спестява време и усилия както на работодателите, така и на кандидатите. Темите на активностите от програмата са подбрани така, че да бъдат максимално полезни за всички участници, независимо от сферата на тяхната квалификация”, отбелязва Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Career Show Tech ще се проведе във формат, различен от стандартния за виртуалните кариерни събития. Иновативната платформа на събитието се фокусира върху ефективността и гъвкавостта. Динамиката, характерна за ИТ сектора, довела до повишени изисквания за конкретика на разговорите и предложенията, измества фокуса от самото участие към резултата от участието. На Career Show Tech работодателите и кандидатите ще имат на разположение подробни филтри, в които да зададат своите критерии и изисквания. Така максимално бързо и ефективно участниците откриват точния събеседник, с когото да обсъдят конкретни възможности, посрещайки нуждата на ИТ сектора да действа “по същество”. Платформата ще бъде отворена за достъп предварително и по този начин всички участници в събитието ще имат възможността да организират графика си по възможно най-удобния за тях начин.

Career Show Tech не е просто кариерно изложение, а общност за професионално развитие. Специалистите, които не търсят активно работа, но искат да “сверят часовника си” за последните тенденции в сектора, ще могат да се включат в специално подбрани лекции и дискусии на теми от различни сфери на технологията, както и уъркшопи и виртуални демонстрации на най-новите технологии. Ценен опит и съвети за успешна кариера в ИТ сектора ще споделят водещи специалисти от компании като Google, Financial Times, Microsoft и Product Hunt, а сертифицирани ментори и психолози ще дадат напътствия за поддържането на здравословен баланс и ментално здраве.

Регистрацията за събитието е безплатна, но задължителна тук: https://careershow.bg/tech/register/

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща