Ден на отворени врати за семейства и фенове на тежките машини в Пловдив

Последен шанс посетителите на TRUCK EXPO 2021 да се запознаят с най-новите технологии и тенденции при камиони, автобуси и друга тежка техника

Икономика / Технологии
3E news
627
article picture alt description

 

Една традиция се завръща. Днес TRUCK EXPO отваря широко врати за професионални посетители, фенове на тежките машини и техните семейства. Третият финален ден на изложението в Пловдив ще е с Вход свободен, обявиха организаторите от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България. Така всички ще могат да се докоснат до най-новите модели и технологии на световните производители на тежки и лекотоварни автомобили, изложени на територията на Международния панаир.
 
Ще има специални предложения за всички, като посетителите могат да избират между различни зони, атракции и демонстрации на най-новите модели и технологии в сектора.
 
На тест-драйв за професионалисти, изкушените ще могат лично да изпитат удоволствието да шофират най-добрите камиони, автобуси и пикапи в света.
 
В 14:00 часа ще бъдат изтеглени наградите за посетителите на TRUCK EXPO 2021 и голямата награда на изложението – билет за предстоящият старт от Формула 1 на пистата „Хунгароринг“ в Будапеща, Унгария. Организаторът ААП поема билет General Admission, трансфер от/до пистата за всички дни на състезанието, транспорт, нощувки, екскурзоводско обслужване на български език, медицинска застраховка, всички пътни, гранични и туристически такси. За участие в томболата е достатъчно да попълните анкетната карта и да я пуснете в обособените за целта места.
 
Предстои един прекрасен съботен ден  в Панаира, с разнообразни атракции и множество приятни моменти. Поканете близки и приятели, и заповядайте в Пловдивския панаир. TRUCK EXPO 2021 ви очаква!

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща