Банка ДСК предлага приложение DSK mToken за подписване на преводи и документи онлайн

С него клиентите имат възможност да потвърждават сигурно и удобно операциите си в интернет и мобилното банкиране на банката

Икономика / България
Галина Александрова
851
article picture alt description

За улеснение и удобство на клиентите си Банка ДСК вече предлага DSK mToken - мобилно приложение за смарт устройства с операционни системи Android и iOS. Приложението служи за потвърждаване на преводи и документи, изпратени през интернет банкирането за индивидуални клиенти - ДСК Директ, както и през мобилното банкиране DSK Smart, съобщиха от финансовата институция.

Иновативното решение отговаря на най-високите стандарти за сигурност и представлява алтернатива на използваните досега цифрови сертификати и тоукън устройства, като съчетава в себе си редица предимства и възможности. Извършваните операции са с висока степен на сигурност - двуфакторна защита, и се потвърждават бързо и сигурно от всяка точка по света - с кратък ПИН код или биометричен идентификатор. Активирането на DSK mToken върху едно или повече устройства се извършва в няколко лесни стъпки и е напълно безплатно.

Допълнително предимство е и фактът, че DSK mTokenработи и в офлайн режим - преводите, изпратени през интернет банкирането ДСК Директ, могат да се потвърждават дори когато телефонът няма връзка с интернет.

Въвеждането на новата услуга е част от стратегията на Банка ДСК да предлага иновативни решения и удобен начин на обслужване, съобразени с динамичното ежедневие на клиентите.

Потребителите могат да заявят ползването на DSK mToken във всеки един офис от клоновата мрежа на Банка ДСК в страната.

Допълнителна информация е достъпна на уеб сайта на банката: https://dskbank.bg/индивидуални-клиенти/дск-директ/интернет-банкиране/dsk-mtoken

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от България:

Предишна
Следваща