MEAT (R)EVOLUTION получи удостоверение за зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги

Климат / Технологии
Галина Александрова
487
article picture alt description

Иновативната кауза, стартирала в Попово, вече ще реализира своята дейност изцяло с електроенергия, произведена от възобновяеми енергийни източници. Специалното удостоверение за 100% зелена енергия беше връчено на г-н Валентин Русчев, собственик и управител на Тандем-Попово ООД, фирмата, която произвежда за марката MEAT (R)EVOLUTION, от г-н Богомил Недевски, началник Продажби ключови клиенти в енергийното дружество.

“От самото създаване на компанията и най-вече от зараждането на MEAT (R)EVOLUTION като концепция, ние се стремим да бъдем иноватори на пазара и да отговорим да високите очаквания на потребителите към нас. Безупречното качество е задължително за покриване на тези изисквания. Непрекъснатото усъвършенстване и професионализъм в работата ни, както и стриктното спазване на интегрираните във времето стандарти за безопасност на храните, ни доведоха до тук. От тук ние надграждаме с огромно внимание към природата и изобщо към всичко, което се случва около нас, тъй като то е основополагащо и за това, което се случва и в чинията ни. Щастливи сме, че в лицето на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги, намерихме отличен партньор в желанието си да предлагаме не просто качествен продукт, но и продукт, произведен по екологичен начин. Смятам, че с възприемането на „зелената идея“, MEAT (R)EVOLUTION и  Тандем - Попово за пореден път ще спечелят доверието на своите клиенти освен с отлично качество на продукцията си, и с отговорното си отношение към околната среда“, сподели г-н Русчев.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги насърчава производството и търговията с електроенергия, генерирана по екологичен начин. Компанията издава удостоверения за зелена енергия в уверение на това, че продадената електрическа енергия е произведена изцяло от възобновяеми източници. Документът се базира на Гаранции за произход, издадени от Агенция за устойчиво енергийно развитие, които се прехвърлят на името на клиента в регистъра на Агенцията.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща