ЧЕЗ подобрява електрозахранването в Банкя и Божурище

Реконструкцията на мрежата ще доведе до временни прекъсвания на електрозахранването

Енергетика / България
3E news
805
article picture alt description

„ЧЕЗ Разпределение България“ АД извършва реконструкция по въздушния електропровод „Огоста“ 20 kV за повишаване на сигурността на електрозахранването през зимния период. Ще бъдат подменени всички изолатори по електропровода. Ремонтът ще осигури по-надеждно електроподаване на населените места в Банкя и Божурище. За да се гарантира животът и здравето на служителите по време на ремонтните дейности се налага да бъде изключено съоръжението от мрежата на 23, 24 и 25 септември 2020 г. за периода от 08:15 до 16:30 часа. За периода ще бъде засегнато захранването с електроенергия на следните населени места от район Банкя – гр. Банкя, с. Клисура, Радова Махала, Витошица, както и с. Мала Раковица и с. Златуша от община Божурище.

На разположение на клиентите е мобилната версия на сайта на ЧЕЗ www.m.cez.bg. В секция Е-услуги, меню „Аварии и текущи ремонти“ клиентите имат възможност да получат информация в реално време за непланираните прекъсвания на електрозахранването в техния район, както и очакваното време за неговото възстановяване.

Клиентите на ЧЕЗ могат да получат допълнителна информация за прекъсванията на електрозахранването и на денонощната телефонна линия 0700 10 010.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от България:

Предишна
Следваща