„Топлофикация София“ затваря повечето си центрове за клиенти заради извънредната ситуация

От дружеството призовават хората да използват електронни канали за комуниакция, сметките да се плащат по банков път

Енергетика / България
3E news
531
article picture alt description

Топлофикация София затваря офисите си за работа с клиенти, съобщиха от столичното парно. Причината е въведеното извънредно положение заради ситуацията с коронавируса у нас. Офисите ще остат затворени до 13 април, като изключение се прави единствено за централния офис на дружеството на ул. Ястребец. Ето и цялата информация, която дават от компанията към момента:

 Уведомяваме Ви, че във връзка с обявеното извънредно положение на територията на Р България и с оглед ограничаване разпространението на COVID-19 и осигуряване безопасни условия за гражданите и служителите на „Топлофикация София“ ЕАД от утре, 14 март 2020 г., за срок от 1 месец, до 13 април 2020 г. ще бъдат затворени всички Центрове за обслужване на клиенти на дружеството, с изключение на Информационния център в Централно управление на „Топлофикация София“ ЕАД (кв. „Борово“, ул. “Ястребец“ 23Б с работно време от 08.30 ч. до 17.00 ч.) Касата в Централно управление е с работно време от 8:30 ч. – 18:00 ч.

На служителите, които са в постоянен и ежедневен контакт с клиенти са раздадени необходимите лични предпазни средства. Помещението на Информационния център ще бъде дезинфекцирано ежедневно по 4 пъти, като в същото време служителите ще сменят и личните си предпазни средства.

Обръщаме се с молба към потребителите да посещават Информационния център само при необходимост, като ги съветваме да използват активно дигиталните ни канали за комуникация (inf_r@toplo.bg; info_r@toplo.bg; www.facebook.com/www.toplo.bg;), както и информационния телефон 0700 11 111.

Клиентите си могат да плащат сметките си по банков път.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от България:

Предишна
Следваща