ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ осигури санитарни комплекти за защита от COVID-19 на децата на почти 500 свои служители

Икономика / България
3E news
808
article picture alt description

ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ осигури санитарни пакети, предназначени за децата на своите служители. Целта на инициативата е една по-безопасна и сигурна среда за малчуганите, които се завръщат в училищата и детските заведения в условията на епидемията от COVID-19.

Комплектите включват 2 маски за многократна употреба, дезинфектант и информационна листовка, от която супергерой дава указания как се поставя предпазна маска и как правилно да дезинфекцираме ръцете си. Практичният подарък е част от цялостната стратегия за осигуряване на повече сигурност за персонала на централата и техните семейства извън територията на комплекса.

„2020-тa година продължава да бъде период, изпълнен с предизвикателства за нас и тези, които обичаме най-много. Световната пандемия изиска да преструктурираме не просто бизнесите си, но и начина, по който гледаме на собствената си сигурност и тази на близките ни. Пакетите, които осигурихме за децата на нашите служители са уверение, че „КонтурГлобал“ мисли за здравето и благоденствието на персонала не само по време на работа, но и от другата страна на бариерата – там, където всички ние сме майки и бащи и носим най-важната отговорност  – да опазим децата си невредими“, коментира Красимир Ненов, изпълнителен директор на „КонтурГлобал Марица Изток 3“.

ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ продължава да спазва стриктно процедурите за безопасност във връзка с епидемията от COVID-19. На територията на централата се прави постоянна дезинфекция, осигурени са допълнителни лични предпазни средства на служителите и безопасна физическа дистанция. Всички служители и подизпълнители, работещи на територията на централата, се тестват редовно с цел ранно откриване и ограничаване на евентуална заболеваемост сред персонала на стратегическото съоръжение.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от България:

Предишна
Следваща