Одобрен е Актуализираният план за действие за държавните концесии за периода 2019 - 2020 година

Икономика / България
3E news
995
article picture alt description

Министерският съвет одобри приетия от Координационния съвет по концесиите Актуализиран план за действие за държавните концесии за периода 2019 - 2020 година.

Политиката за държавните концесии се определя от Министерския съвет, който одобрява приетите от Координационния съвет по концесиите Национална стратегия за развитие на концесиите и План за действие за държавните концесии и техните изменения и допълнения.

Съгласно Закона за концесиите съдържанието на Плана за действие за държавните концесии може да се изменя и допълва текущо.

Във връзка с предложение на заместник министър-председателя по икономическата и демографската политика и министър на туризма за включване и за изключване от Плана за действие на проекти за концесии за морски плажове Координационният съвет по концесиите е приел Актуализиран план за действие за държавните концесии за периода 2019 - 2020 година.

С оглед публичност и прозрачност на държавната политика в областта на концесиите одобреният от Министерски съвет Актуализиран план за действие ще бъде публикуван в информационния раздел на Националния концесионен регистър на този адрес.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от България:

Предишна
Следваща