За поредна година ТЕЦ AES Гълъбово дари първокласниците в Гълъбово с раници и пособия за първия учебен ден

Енергетика / България
3E news
570
article picture alt description

За дванайсета поредна година ТЕЦ AES Гълъбово изненада първокласниците в Община Гълъбово. По повод първия учебен ден най-модерната въглищна централа в България подари ученически раници, пълни с учебни пособия и помагала на първокласниците в общината. При спазване на мерките срещу разпространение на корона вирус 118 деца, които за първи път прекрачват прага на гълъбовските училища, бяха зарадвани с учебни комплекти, осигурени от ТЕЦ AES Гълъбово.

„Въпреки предизвикателствата, които 2020 г. ни поднесе, животът продължава и ние спазваме традицията, която имаме от 12 години насам да сме близо до първокласниците в Община Гълъбово. Първият учебен ден за всяко дете е изпълнен с вълнение от непознатото, но и с много усмивки. Това е началото на дългия път на съзряването и трупането на знание за всяко дете. Затова всички ние в AES България им желаем на добър час и много успехи занапред“, каза изпълнителният директор на AES България Иван Цанков.

Осигуряването на всички необходими пособия за първокласниците е част от програмата за корпоративно-социална отговорност на AES България. За последните 11 години компанията е подпомогнала различни социално значими проекти за близо 15 млн. лева.  А образованието е сред основните приоритети в програмата за корпоративна социална отговорност на AES България, която цели да поощрява развитието на младите хора в региона, да стимулира любознателността и уменията им и да насърчава тяхната увереност и самочувствие.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от България:

Предишна
Следваща