Виртуален концерт днес в рамките на Часът на Земята

Климат / България
3E news
492
article picture alt description

По традиция в цял свят в последната събота на март, между 20.30 и 21.30 ч., изгасяме осветлението и отделяме време за размисъл. За това колко грижовна е природата към нас и как поддържа живота ни със своите безценни дарове – вода, храна, въздух, суровини за лекарства, енергия и какво ли още не.
В този час даваме глас на това какво можем ние, хората, да направим за планетата в ежедневието си. Та нали тя е нашата голяма всеобхватна къща?, казват организаторите от WWF.
Oт 10 часа Часът на Земята започва със сутрешна йога за Земята. Гост-инструкторката Албена Юрукова въвлече участниците в силата на петте елемента – земя, вода, огън, въздух и пространство. Защото, подобно на тези елементи, всички ние сме неразривно свързани, и сега е по-важно от всеки друг път да бъдем в хармония със себе си и с природата около нас.

В 20.30 ч. започва виртуалното ни представление, посветено на Часът на Земята. Неповторимият комик Ники Станоев ще бъде водещ на концерта ни, в който участие ще вземат изпълнителите Елена Сиракова, Керана и космонавтите, РДМК, Парапланер, Маги Алексиева - MEY, BunyVerse & Strela. Страхотният хореограф и режисьор Коста Каракашян ще се включи директно от Египет със специален танцов пърформанс. Не бихме могли да оформим това събитие и без подкрепата на сценаристите Здрава Каменова и Светослав Томов.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от България:

Предишна
Следваща