TRUCK EXPO 2019: Уникални тунинговани влекачи пристигнаха на летище „Лесново“

Откриването на изложението е в четвъртък, 6 юни, в 11.00 ч.

Икономика / България
Галина Александрова
576
article picture alt description

Уникални тунинговани влекачи започнаха да пристигат на летище „Лесново“ за премиерата на Truck Tuning Show, което ще се проведе в рамките на TRUCK EXPO 2019. Откриването на международното изложение за тежкотоварни автомобили е в четвъртък, 6 юни, в 11.00 ч. Организатор е „Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България”.

Новостите във всички класове товарни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства ще бъдат показани на площ от 10 000 км. м. на Летище „Лесново“.

Час преди събитието посетителите ще могат да тестват най-атрактивните модели на специален тест драйв за журналисти.

TRUCK EXPO е най-голямото събитие за тежкотоварната автомобилна индустрия в България. Изложението ще се проведе от 6-ти до 8-ми юни на Летище „Лесново“. В него ще вземат участиепредставителите на всички класове товарни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства, ремаркета и полуремаркета, контейнери, хидравлични системи за товарни автомобили, фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании. За първи път тази година ще се състои и TRUCK TUNING SHOW – съпътстващо събитие, което ще покаже новите тенденции в подобренията на двигателите, производителността, емисиите и външния вид на камионите. Организатор на TRUCK EXPO 2019 e Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от България:

Предишна
Следваща