ERP Academy и JobTiger представят „ИТ професиите на бъдещето“

ERP Academy и JobTiger с отворено събитие и дискусия за новите предизвикателства и тенденциите в ИТ професиите

Икономика / България
Маринела Арабаджиева
705
article picture alt description

Образователната организация ERP Academy и водещата HR компания в България JobTiger организират на 23 февруари от 10 часа в литературен клуб „Перото“ в София отворено събитие и дискусия на тема „ИТ професиите на бъдещето“.

Бизнесът все повече търси хора, които разбират и използват иновативни технологии за повишаване на ефективността и конкурентоспособността на компаниите. Постигането на поставените стратегически бизнес цели е почти невъзможно без широко използване на информационните технологии, тъй като те осигуряват средата за провеждане на съвременния бизнес. В динамичното време, в което живеем, противно на очакванията, че дигитализацията и роботизацията ще отменят хората, тенденциите показват друго – ролята на човека ще става все по-важна, а технологиите само ще помагат. Те могат да отменят само най-повторяемите дейности, които така или иначе вече почти няма кой да върши.

Кои са професиите на бъдещето, които вече са в настоящето? Как технологиите променят бизнеса и какво чертае бъдещето? Как хората да идентифицират и развиват таланта си и как да преодоляват страха от провала? Отговори на тези и още много въпроси могат да очакват всички присъстващи на отворената лекция и дискусия „ИТ професии на бъдещето“, организирана от ERP Academy и JobTiger.

 

 

ERP Academy е иновативен проект на фирми от ERP бранша в България, които обединяват усилия с цел да направят висшето образование по-близко до реалните нужди на бизнеса, а бъдещите кадри максимално подготвени за пазара на труда в сферата на бизнес мениджмънта и информационните технологии. Партньори в ERP Academy са водещи български и световни компании за бизнес софтуер, както и експерти от областта, които имат за цел да подпомогнат подготовката и обучението на кадри в специфичния ERP бранш, стимулирането на съвместни инициативи с образователните институции и популяризирането на сектора като подходящо място за кариерно развитие. Все повече компании от този бранш започват да правят свои инициативи за добавяне на практическа стойност към учебния процес, което е и причината за основаването на ERP Academy, имаща за цел да разпространява глобално ERP знанието.

ERP Academy създаде и първата в България и една от малкото в Европа магистърска програма с фокус върху ERP системите, в която студентите имат възможност да учат от водещи експерти от бизнеса, както и да работят по казуси с различни решения от клас ERP. Магистърската програма „Бизнес анализ и ERP решения“ е създадена в партньорство с Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), а студентите в нея се обучават по западен модел.

Още за ERP Academy можете да научите на адресhttp://erpacademy.bg/

 

 

JobTiger стартира като първия кариерен сайт в България, създаден през 2000 г.

След близо 18 години работа компанията се разви като първата в България, предлагаща комплексно HR обслужване на клиентите си с международни опит и ноу-хау. JobTiger имат над 30 000 клиенти и работят с повече от 325 000 кандидати за работа. През годините развиват дейността си в посока изграждане на утвърдена HR агенция с иновативен и икономически ефективен подход.

Освен с портала за работа JobTiger.bg, пълен набор от услуги по подбор на персонал и отдаването на хора на временна работа, екипът на JobTiger се гордее и с това, че е най-големият организатор на събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“.

Специалистите в JobTiger провеждат и редица обучения, HR конференции, а през последните години кампанията предлага пълен набор от Employer Branding активности на своите клиенти.

Сред успешните проекти на JobTiger е и Audit Advice Associates (AAA) - първата компания в България, специализирана в HR одит.

Пълният набор от услуги, които JobTiger предлага, можете да видите на JobTiger.net

 

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от България:

Предишна
Следваща