Инж. Михайлов, директор на „Топлофикация Враца“: Клиентите ни са на първо място

Енергетика / Анализи / Интервюта
3E news
807
article picture alt description

„С цел подобряване на клиентското изживяване, "Топлофикация Враца" се старае да предлага иновативни услуги и да адаптира съществуващите такива спрямо обстановката и потребностите на обществото. Внедряването на всички нови функционалности спомагат за подобряване на комуникацията и обслужването на клиентите. Благодарение на онлайн услугите, абонатите ни могат от дома си да комуникират с нас без да се налага да идват на място или да чакат вкъщи инкасаторите.“. Това каза инж. Радослав Михайлов, директор на „Топлофикация Враца“. Той обясни, че особено в епидемичната обстановка, в която се намираме, се усещат ползите от дигитализацията. По думите му работата в интегрирана онлайн среда им позволява да бъдат по-гъвкави и по-бързи в работата си. Клиентите ни сами проследяват цялата хронология за сключени договори, издадени документи и направени плащания, откакто използват нашите услуги.

Директорът на „Топлофикация Враца“ разясни, че на техния сайт клиентите им ще намерят информация за всички нови промоции, проекти и инвестиции. „Разработили сме модул, чрез който те виждат общото си задължение към текущия месец. В раздела "Клиенти" сме публикували практични съвети за потребителите за отоплението и битово-горещото водоснабдяване.“, обясни инж. Михайлов. В раздел "Въпроси" абонатите им могат да намерят Топ 10 актуални въпроси и отговори, които са били задавани на националния телефон 0700 89 032. Една от най-удобните нови функционалности, които са въвели, е „самоотчетът“. От него могат да се възползват тези техни абонати, на които „Топлофикация Враца“ е топлинен счетоводител. Инж. Михайлов обясни, че абонатите им могат да съобщят показанията от уредите през сайта или по телефон. „В раздел "Клиенти" сме публикували практични съвети за потребителите за отопление и битово-горещо водоснабдяване.“, допълва още инж. Михайлов.

„За нас клиентите са на първо място. Ние се стараем да предлагаме изключително високо ниво на обслужване и специално отношение. Стремим се да отговаряме на техните потребности. Предлагаме добро съотношение качество/цена.“, посочи директорът на „Топлофикация Враца“. По думите му при тях работят изключителни професионалисти, които са на разположение да отговорят на всички въпроси на клиенти . Те използват модерен и надежден софтуер за обслужване. „Всичко това е плод на много труд, но за нас клиентът е на първо място. Оценката за работата ни я дава именно той.“, заявява директорът на предприятието.

Инж. Радослав Михайлов посочи, че занапред ще работят в посока да генерират още нови функционалности в полза на всички потребители. „Прилагаме добрите практики от най-модерните чуждестранни топлофикации. Стараем се да предоставяме на клиентите си най-добрите услуги.“, каза инж. Михайлов. Той изрази убеждение, че внедряването на всички нови функционалности надгражда клиентското обслужване и комуникацията с крайния потребител.

Директорът на предприятието заяви още, че при тях са повишили мерките за превенция на разпространението на COVID-19 в техните офиси, за да предпазят здравето, както на клиентите, така и служителите, които ги обслужват.

 

 

 

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Анализи / Интервюта:

Предишна
Следваща