НАЧАЛО » ������

LG открива академия за климатични технологии у нас

Тя ще предлага безплатно обучение за използването на енергоспестяващи "зелени" технологии

fb
3E news
fb
24-11-2010 12:54:51
fb

Първата по рода си Академия за климатични технологии на Балканите – LG Air Conditioning Academy, ще бъде открита официално в София на 25 ноември, съобщиха от компанията. Тя ще предлага безплатно обучение за използването на иновации и енергоспестяващи "зелени" технологии на стотици български специалисти, студенти и преподаватели от водещи университети, представители на държавната администрация.

Центърът се създава с инвестиция на LG Electronics и ще работи по модела и програмата на 70-те LG академии по света, като през него ще преминават до 400 специалисти годишно. В последствие те ще могат да използват наученото при реализирането на строителни проекти в страната

 

Официалната церемония по откриването ще се проведе на 25 ноември от 10.30 часа на адрес: Цариградско шосе 115 Г, Бизнес център MEGAPARK, ет.5, офис А (новата бизнес сграда вляво от The Mall) с участието на представители на компанията на най-високо ниво, гости от държавната администрация, дипломатически мисии и водещи висши учебни заведения у нас.

На място ще бъде обявен размерът на първоначалната инвестиция, подробности около програмата и принципа на работа на Академията, както и данни за използването и бъдещето на енергоспестяващите климатични решения у нас.


По статията работи: