НАЧАЛО » ������

Prima карти ще имат достъп до интернет и електронна поща

Новата услуга на Mtel ще бъде достъпна от утре, а клиентите на компанията ще могат вече и да изпращат MMS-и по време на престоя им в чужбина

fb
3E news
fb
12-04-2011 04:00:36
fb

Клиентите на Mtel, които използват предплатените карти Prima, ще имат възможност вече да сърфират в интернер и да обменят данни в роуминг. От утре мобилният оператор осигурява на Prima клиентите си достъп до световната мрежа и електронна поща, както и опцията да изпращат MMS по време на престоя им в чужбина, съобщиха от компанията. Мобилният интернет в роуминг за предплатени карти е достъпен в повече от 290 мрежи в над 130 държави по цял свят.

 

До момента клиентите с Prima карти можеха да осъществяват повиквания в мрежата на почти 100 чуждестранни оператора и да получават обаждания в над 430 мрежи на близо 190 държави. Кратки текстови съобщения също можеха да се разменят в мрежите на 430 задгранични оператора. Тези условия остават валидни и в бъдеще.

 

Услугата Prima роуминг се активира автоматично за всички предплатени карти на М-Тел,  но може да се управлява от клиента с SMS на номер 1781. За  деактивиране текстът е "stop", а кодовата дума за повторно активиране е "start". Управлението на услугата чрез SMS е безплатно и може да се направи веднъж в рамките на 24 часа. М-Тел предоставя и няколко опции за презареждане на картата извън страната.


По статията работи: