НАЧАЛО » ������

Mtel предлага вече и Nokia E7

Голямото мобилно семейство на телекома отново предлага най-новото от света на смартфоните

fb
3E news
fb
01-05-2011 11:54:46
fb

Водена от идеята, че успехът работи в екип, финландската компания Nokia събра съвършения офис в елегантната Nokia E7, която вече е част от богатото портфолио на Mtel, съобщиха от компанията.
Всички, които искат да имат Nokia E7, могат да го закупят от Mtel срещу 35,90 лева на месец или 829,90 лева в брой с включен тарифен план M-Tel Surf&Talk XL.

 

Nokia E7 впечатлява със своя 4-инчов Clear Black AMOLED дисплей, като това е най-добрият дисплей, произвеждан досега от Nokia. Смартфонът предлага бърза и лесна синхронизация с електронната поща, календара, а благодарение на функцията Mail for Exchange електронните писма пристигат в реално време, като това не изисква допълнително заплащане.
Nokia E7 улеснява бизнес потребителите, които могат да провеждат своите срещи  по телефона чрез конферентни разговори с много участници.
Благодарение на иновативния смартфон всички данни се съхраняват безопасно и могат да се контролират от разстояние.

 

Телефонът разполага и с функция за контрол при кражба, чрез която потребителят може да разбере местонахождението на апарата, ако бъде откраднат. Новата Nokia Е7 гарантира и достъп до света на Ovi Store, в който бизнес приложенията и забавленията нямат край.


По статията работи: