НАЧАЛО » ������

„Топлофикация София“ затваря повечето си центрове за клиенти заради извънредната ситуация

От дружеството призовават хората да използват електронни канали за комуниакция, сметките да се плащат по банков път

fb
3E news
fb
13-03-2020 06:24:34
fb

Топлофикация София затваря офисите си за работа с клиенти, съобщиха от столичното парно. Причината е въведеното извънредно положение заради ситуацията с коронавируса у нас. Офисите ще остат затворени до 13 април, като изключение се прави единствено за централния офис на дружеството на ул. Ястребец. Ето и цялата информация, която дават от компанията към момента:

 Уведомяваме Ви, че във връзка с обявеното извънредно положение на територията на Р България и с оглед ограничаване разпространението на COVID-19 и осигуряване безопасни условия за гражданите и служителите на „Топлофикация София“ ЕАД от утре, 14 март 2020 г., за срок от 1 месец, до 13 април 2020 г. ще бъдат затворени всички Центрове за обслужване на клиенти на дружеството, с изключение на Информационния център в Централно управление на „Топлофикация София“ ЕАД (кв. „Борово“, ул. “Ястребец“ 23Б с работно време от 08.30 ч. до 17.00 ч.) Касата в Централно управление е с работно време от 8:30 ч. – 18:00 ч.

На служителите, които са в постоянен и ежедневен контакт с клиенти са раздадени необходимите лични предпазни средства. Помещението на Информационния център ще бъде дезинфекцирано ежедневно по 4 пъти, като в същото време служителите ще сменят и личните си предпазни средства.

Обръщаме се с молба към потребителите да посещават Информационния център само при необходимост, като ги съветваме да използват активно дигиталните ни канали за комуникация (inf_r@toplo.bg; info_r@toplo.bg; www.facebook.com/www.toplo.bg;), както и информационния телефон 0700 11 111.

Клиентите си могат да плащат сметките си по банков път.

Топлофикация София
вируси
потребители
ограничения
електронни канали
извънредно положение
По статията работи:

3E news