НАЧАЛО » ������

Бензиностанции ЕКО стартират проект с McDonald’s

Първият ресторант е в крайпътния комплекс при село Радиново, до Пловдив

fb
3E news
fb
24-03-2011 09:57:02
fb

Бензиностанции ЕКО стартираха проект със световната верига за бързо хранене McDonald’s. Ресторант на McDonald’s вече отвори врати в крайпътния комплекс ЕКО при село Радиново, след изхода от Пловдив в посока София.

 

 

Новият проект ще предостави на клиентите горива и масла, възможност за почивка и разнообразно меню в заведенията в комплекса.

 

 

През 2009 г. при бензиностация ЕКО край село Радиново отвори врати заведение от веригата Flocafe. На територията на обекта работи и минимаркет. На същата бензиностанция е изградена и втората ЕКО Сити детска площадка с уникален дизайн за обучение на децата по пътна безопасност.

 

 

"В ЕКО имаме разбирането, че когато е на път, човек трябва да се чувства комфортно. Стремим се да предоставим на нашите клиенти повече възможности за това. Вярвам, че с настоящия проект ще бъдем още по-предпочитана спирка по пътя, която зарежда с положителни емоции и е предпоставка за приятно и сигурно пътуване", каза Янис Поликандриотис, изпълнителен директор на EKO България ЕАД.

 

 

От стъпването си на българския пазар, ЕКО инвестира в проекти, свързани с удобството по време на път. Приоритет на компанията е комплексното предлагане на качествени стоки и услуги.

 

 

Бензиностанции ЕКО са собственост на ЕКО България ЕАД. Компанията присъства на българския пазар от юли 2002 г. и е част от най-голямата индустриална и търговска корпорация в Гърция - Hellenic Petroleum Group. В България действат 81 ЕКО бензиностанции.
По статията работи: