НАЧАЛО » ������

Новият шеф на ЧЕЗ затопля отношенията с енергийния регулатор

Електрокомпанията и ДКЕВР ще работят заедно за европейско качество на услугите

fb
3E news
fb
14-01-2011 02:00:39
fb
 

ЧЕЗ ще си партнира с Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР),  за да бъдат достигнати европейските стандарти на качеството на предлаганите услуги. Това е подтвърдено днес по време на първата среща на новия регионален мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал с председателя на ДКЕВР Ангел Семерджиев, съобщи пресслужбата на енергийната компания.

 

Петър Докладал е запознал председателя на ДКЕВР с приоритетите, които си поставя като регионален мениджър за страната. ЧЕЗ ще продължи усилията си за  подобряване на качеството и сигурността на доставките и на предлаганите услуги. Основен фокус на компанията ще бъдат клиентите и постигането на доверие между компанията и всички заинтересовани страни, на основата на прозрачна и диалогична комуникация с държавните институции, местната власт и клиентите.

 

По време на разговора Петър Докладал и Ангел Семерджиев са обсъдили намерението на ЧЕЗ да инвестира повече средства в реновиране, рехабилитация, модернизиране и развитие на електроразпределителната мрежа в Западна България.

 

"Вярвам, че можем да бъдем добри и коректни партньори. Ние имаме обща цел – да осигурим на българските граждани сигурно и качествено електрозахранване. Затова се надявам тази наша среща да постави началото на конструктивен диалог, който да доведе до успешното разрешаване на натрупани във времето казуси", каза Петър Докладал.

 

На обслужваната от ЧЕЗ територия живеят 3,3 млн. български граждани, или над 40% от населението на страната. Компанията поддържа електроразпределителна мрежа с обща дължина 60 хил. км.

 

 


По статията работи: