НАЧАЛО » ������

ЧЕЗ инвестира в подобряване на захранването на София

fb
3E news
fb
09-06-2011 09:25:52
fb

 

ЧЕЗ инвестира 388 хил. лв. през юни подобряване на електрозахранването на София, съобщиха от компанията. Инвестицията е почти половината от заделените 805 хил. лв. за месеца за ремонти и модернизация на мрежата в Западна България. С 240 хил. лв. ще бъде ремонтиран силов трансформатор в столичната подстанция "Фестивална".

През юни ще започне реконструкция и на възлова станция "Хисаря"20 кV в гр. Ловеч, в която ще бъдат вложени около 100 хил. лева. Други 132 хил. лева са отделени за подобряване на качеството и сигурността на доставките на територията на Благоевградска област.

"Най-голямото предизвикателство за компанията ни е да постигнем в максимално кратки срокове европейски стандарти на услугите, които предоставяме, за да получават клиентите ни качеството, което заслужават. Инвестираме в рамките на одобрената от ДКЕВР инвестиционна програма. За съжаление тези инвестиции са недостатъчни, за да реализираме всички наложителни проекти, коментира регионалният мениджър на компанията Петър Докладал. Той допълни, че независимо от намалението на инвестиционната програма компанията ще положи усилия за осигуряване на качествено и сигурно захранване.


По статията работи: