НАЧАЛО » ��������������

Боровец открива ски сезона с лифт карта на половин цена

Общинските паркинги ще са безплатни за гостите на курорта в събота

fb
3E news
fb
12-12-2013 07:22:00
fb

Зимният курорт Баровец открива официално ски сезона в събота – на 14 декември. През целия ден гостите на комплекса ще ползват безплатно общинските паркинги, а лифткартата ще бъде на половин цена. Това съобщиха от ръководството на най-стария ни планински курорт.

Скиорите ще могат безплатно да се спускат по пистата в детския парк "Борокидс". Предвидена е богата програма за туристите под надслов "Огън и Лед" . Тя включва карнавална процесия, карвинг върху лед, виртуозни фрирайд демонстрации в "Бороспорт" Промо-Сноу Парк, безплатни ски уроци и екипировка за деца в "Борокидс" парк, богата детска анимация, игра с публиката "Намери съкровището" с награди, огнено шоу и Снежен бар с греяно вино и чай. Програмата ще завърши с традиционното факлено шоу на ски инструкторите под светлините на фойерферки.

От "Бороспорт" обявиха специално, че за новия зимен сезон цените на лифт картите и билетите няма да бъдат променяни. Курортът въвежда нова безконтактна система за достъп до лифтовете, която разрешава онлайн презареждане на лифт картите. Това улеснение ще намали опашките пред касите, увериха от дружеството.По статията работи:

Галина Александрова