НАЧАЛО » ��������������

Рехабилитация на електропроводи на ЕСО може да доведе до смущения на електрозахранването на потребители, осигурявано от подстанция „Банкя“

Дейностите по рехабилитацията ще се осъществяват в периода от 24 април до 09 май 2017 г.

fb
3E news
fb
23-04-2017 12:19:00
fb

Дейности по рехабилитация на електропровод, собственост на държавния Електроенергиен системен оператор - „ЕСО“ ЕАД, 110 KV „Бучино“ и работа в общия участък с ЕП 110 KV „Бърдо“, налагат промяна в схемата на електрозахранването, осигурявано от подстанция „Банкя“, за периода от 24 април до 9 май 2017 г.

За този период са възможни смущения в електрозахранването на потребители в района на гр. Банкя, кв. Иваняне, кв. Михайлово, Клисурска махала, кв. Изгрев, кв. Градоман, кв. Вердикал, в. з. Бели брег.

Клиентите на ЧЕЗ Разпределение могат да получат допълнителна информация за прекъсванията на електрозахранването на денонощната телефонна линия 0700 10 010 /на цена според индивидуалния тарифен план за мобилни услуги на обаждащият се потребител или според тарифния план към стационарен номер в мрежата на Виваком/ или на сайта www.cez-rp.bg.

На разположение на клиентите на ЧЕЗ Разпределение е и онлайн приложението „Аварии, текущи ремонти и планирани прекъсвания“ на cez-rp.bg, където могат да получат информация в реално време за всички планирани и непланирани прекъсвания на електрозахранването в района, който ги интересува, както и за очакваното време за възстановяване на захранването.

 

ЧЕЗ
ЧЕЗ Разпределение
ЕСО
По статията работи:

Маринела Арабаджиева