НАЧАЛО » ��������������������

SAP разширява най-голямата бизнес мрежа в света

Новите решения за индустрията ще допринасят за по-успешно и устойчиво представяне на бизнеса

fb
3E news
fb
04-06-2021 05:32:43
fb
Източник: SAP

На глобалната дигитална конференция SAPPHIRE NOW ® SAP SE (NYSE: SAP) обяви плановете си за създаване на нови бизнес общности, за да подобри показателите за ефективност на компаниите и да им помогне в условията на динамични икономически и геополитически промени. По време на събитието SAP представи първата си стъпка към образуването на най-голямата бизнес мрежа в глобален мащаб чрез SAP ® Business Network, която обединява Ariba® Network, SAP Logistics Business Network и SAP Asset Intelligence Network. В рамките на тази общност над 5.5 млн. организации ще могат да обменят опит и да комуникират една с друга.

Освен старта на тази инициатива SAP обяви и иновации, предназначени да помогнат на компаниите да модернизират и дигитализират своите бизнес процеси, за да се превърнат в интелигентни предприятия. Клиентите могат да се възползват и от ново портфолио от бизнес приложения, които осигуряват прозрачност на процесите и възможности за измерване на ефективността на веригата на доставки.

„Измина една трудна за всички ни година, в която осъзнахме, че общностите, от които сме част, са по-важни от всякога“, каза Кристиан Клайн, изпълнителен директор на SAP. „Нашата нова визия е да изградим най-голямата бизнес общност в света, за да предоставим възможност на клиентите лесно да се свързват с всяка компания в рамките на веригите си за доставки. Амбицията ни е да създадем свързани икономики в рамките на различни индустрии“, сподели още той.

Вече сме били свидетели на силата на свързаността (мрежите) в личния си живот, но никой досега не е създавал подобна екосистема за бизнеса, която обединява всички организации. Членовете на новата бизнес мрежа SAP Business Network ще имат достъп до единен, оеднаквен за всички портал, за да получат цялостен поглед върху екосистемата за веригата на доставки, да проследяват логистиката, и да управляват поддръжката на оборудването. За да научите повече, прочетете „SAP представя SAP Business Network“.

По време на пандемията най-устойчиви компании бяха тези, които оползотвориха технологиите, за да трансформират своите вътрешни процеси. Тези, които единствено използваха облачната инфраструктура, а не дигитализираха основната си бизнес дейност, не се справиха в условията на пандемия. SAP обяви RISE with SAP за различни индустрии, за да може всеки бизнес да се превърне в интелигентно предприятие. Въз основа успешното въвеждане на RISE with SAP през януари, RISE with SAP за индустриите надгражда услугата по трансформиране на бизнеса с пет стартови облачни решения, персонализирани за индустрии като търговия на дребно, предлагане на потребителски продукти, автомобилна промишленост, комунални услуги и производството на индустриални машини. За да научите повече, прочетете „ Започнете вашият път в цифрова трансформация: RISE със SAP for Industries“.

Важна тема, която SAPPHIRE NOW ® засяга, е опазването на околната среда. Последната година бележи лек спад на въглеродните емисии. Въпреки това обаче тази година е на път да достигне второто най-голямо увеличение в историята. Устойчивостта е също толкова важна за успеха на бизнеса, колкото са приходите и печалбите, а това е десетилетието, в което компаниите трябва да насочат усилията си в тази посока. Целта на SAP е да направи инициативата по опазване на околната среда и климата измерима, приобщаването на различни последователи в нея видимо, и етичните отговорности прозрачни.

За да постигне тази цел и да затвърди устойчивостта като основен бизнес процес, SAP обяви портфолио от нови продукти, които са специфични за устойчивостта. Това включва отговорно проектиране и производство от SAP, за да се гарантира, че продуктовите дизайнери могат да направят природосъобразен избор от първоначалните концепции до производството чрез SAP Product Footprint Management за проследяване на устойчивостта през жизнения цикъл на продукта, и SAP Sustainability Control Tower за осигуряване на видимост от край до край. За да научите повече, прочетете „Управление на устойчивостта от SAP: Утре започва днес“.

SAP
бизнес мрежа
разширяване
индустрия
иновации
дигитализация
програма
SAPPHIRE NOW
пандемия
компании
По статията работи:

3E news