НАЧАЛО » ��������������������

Удължават се сроковете за конкурса Стартирай 4.0 заради големия интерес

Състезанието цели да подпомогне българската индустриална общност по пътя на дигитализацията в производството

fb
3E news
fb
22-06-2021 05:06:22
fb

Заради големия интерес от страна на предприятията у нас сроковете в състезанието „Стартирай 4.0“ са удължени. Така кандидатите могат да подават заявки на уебстраницата на Шнайдер Електрик България до 31 юли. Срокът за подаването на завършена кандидатира пък се удължава с два месеца и е до 30 септември. Журирането ще протече от 1 до 31 октомври 2021 г.

„Вече 30 компании подадоха заявки за участие в надпреварата“, пояснява Христо Николов, продуктов мениджър в Направление „Индустриална автоматизация“ на Шнайдер Електрик България. „Като удължаваме сроковете за заявка и изготвяне на проектите, ние като организатори даваме шанс на повече предприятия да участват, както и достатъчно време за кандидатите да изготвят спокойно своите проекти и презентации. В хода на срещите установихме, че макар да е интересна, темата е все пак нова и компаниите имат нужда от повече време, за да изградят верния подход“, опълни той.

Конкурсът „Стартирай 4.0“ цели да подпомогне българската индустриална общност по пътя на дигиталната трансформация в производството. Право на участие имат всички предприятия, които произвеждат продукти за крайно потребление на територията на България. Пълните условия са поместени на уебстраницата на Шнайдер Електрик.

Основен организатор е Шнайдер Електрик България, който осигурява голямата награда. Инициативата се осъществява в партньорство с Професионалната асоциация за роботизация и автоматизация (ПАРА), както и с участието на Либхер Хаусгерете Марица и Монделийз Интернешънъл.

Партньорите вече излъчиха членове на журито и ще подпомогнат процеса на консултиране на участниците. Отличените две предприятия ще получат безплатно лицензи за три дигитални приложения на Шнайдер, както и цялостната интеграция на проекта. Награди се осигуряват и от Коника Минолта.

конкурс
срокове
удължаване
Стартирай 4.0
индустрия
дигитализация
Шнайдер Електрик
По статията работи:

3E news