LG представя нова иновативна отоплителна система THERMA V R32

Източник: LG Electronics

LG Electronics представя нова серия от система за отопление THERMA V R32 с иновативен и екологичен охладител R32. LG предприе превантивни действия, за да предложи оптимална система HVAC (Отопление, вентилация и климатизация), която покрива все по-високи стандарти с нарастващо търсене на екологични решения, за да са в крак със засилените мерки за запазване на околната среда в Европа.

Постоянният му и бърз отговор му позволяват да определи нов етап в производството на  отоплителни решения. Иновативният модел може да бъде ползван за различен тип отоплителни решения, вариращи от захранване с гореща вода до подово или радиаторно отопление. Това заменя обикновената система с бойлер и директно се свързва с резервоара за вода. THERMA V R32 е проектиран, за да гарантира несравнимите ползи за потребителя, включващи невероятна енергийна ефективност, максимално удобство и лесен контрол, прилагайки напредналите технологии.

Нов пазарен стандарт за енергийна ефективност и изпълнение

Серията THERMA V на LG се се нарежда сред най-добрите уреди за отопление на пазара благодарение на десетгодишния опит на компанията в отоплителния сектор и несравнимия дизайн на отоплителна технология, натрупана през десетилетията. Новият модел ясно демонстрира експертността и гордостта на LG в тази ниша индустрия. THERMA V R32 може да се похвали с най-мощната система за отопление сред моделите в серията на THERMA V, доказано от R32 в получаването на 4.45 сезонен коефициент на преобразуване (SCOP) в отоплителните операции и оценката от 6+++ в регламента за енергийно етикиране ErP.

Надеждното отопление при ниска температура е друг отличителен белег на този модел. THERMA V R32 може да бъде управляван дори и при ниска температура на средата като – 25С и може да произвежда температура на отходната вода до 65С дори при студен външен въздух.

В допълнение, революционният спирален компресор също предлага ненадмината ефективност и надеждност. Осигурявайки обхват за управление от 10-135 Hz е явно подобрение от 15-100 Hz на предишния модел, тъй като THERMA V R 32 увеличава ефективността при частично натоварване и позволява да постигне предпочитаната температура на потребителя бързо. Освен това, новият модел прави възможно стабилно управление като премахва наклоненото движение на конвенционалния компресор и така позволява по-ниската консумация на енергия.

Устойчивостта е другата сила на THERMA V R32. Термообменникът Ocean Black Fin е устойчив на корозия, предназначен за работа в корозивни условия като тези, засегнати от замърсяване и влага. Това означава по-дълъг живот на продукта и по-ниски разходи за поддръжка.

Подобреният потребителски интерфейс повишава удобството до следващо ниво

За увеличаване на удобството на потребителите THERMA V R32 се състои от множество подобрения на потребителския интерфейс. Най-новото дистанционно за управление на LG с нов регулатор за нагряване има елегантен и модерен дизайн с гладък сензорен бутон.  Това дистанционно е не само стилно, но и има многобройни смарт функции - от наблюдаване на енергийната информация, настройки на графика до управление при авария. Всички тези функции идват с интуитивен потребителски интерфейс, позволявайки бърза и лесна проверка на операционния статус и график. Тъй като потребителят може да погледне и провери работата на системата, той или тя може просто да настрои нивото на енергийна консумация за намаляване на енергийните отпадъци и редуциране на разходите.

А какво би било едно устройство на LG  без известните за компанията ICT функции?  THERMA V R32 има LG SmartThinQ - апликация за смартфон, която следи и дистанционно контролира съвместими LG продукти. Тази удобна функция позволява на потребителя да съчетае и контролира множество от наличните функции чрез дистанционно управление. Функции като сила, подобрени настройки за управление, наблюдаване на енергията, настройка на температурата и избор на режим на работа могат лесно да бъдат зададени и наблюдавани от апликацията. Една изключително удобна функция е използването на апликацията за предварително отопление на стаята.  
    Коментирай
Изпрати
Антибот
Презареди
* Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
0 коментари