Apple представи новите си модели iPhone

Източник: БГНЕС

Apple представи 3 нови модела iPhone. Те се казват Xs, Xs Max, XR. За новите iPhone-и - iphone Xs и iphone Xs Max се твърди, че са "най-усъвършенстваните" модели на компанията. Xs е с 5,8-инчов екран (14,7 см), по-добър процесор и подобрени камери, а iphone Xs Max е с 6,5-инчов екран (16,5 см).

Цената на iphone Xs Max за клиентите в Европа започва от 1249 евро. IPhone XS, подобно на iPhone X, започва на цени от 1149 евро, за модела с 512 гигабайта памет обаче купувачите трябва да платят 1649 евро.

Rма и по-евтин нов iPhone - iPhone XR, който ще се продава на цени от 849 евро. Телефонът ще се предлага в 6 цвята и ще има 64, 128 или 256 гигабайта вградена памет.

Първите два модела ще се появят на пазара в България на 28 септември, а по-евтиният ще дойде през октомври, съобщава investor.bg.

Компанията показа и 4-тото поколение на своя часовник, което разполага с повече здравни функции от когато и да било, сред които детектор, който може да регистрира нарушения в пулса и автоматично да изпрати обаждане до "Спешна помощ", ако потребителят падне. Уредът притежава включително първото по рода си разрешително от Агенцията за контрол на храните и лекарствата, може да прави дори ЕКГ.Коментирай
Изпрати
Антибот
Презареди
* Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
0 коментари