Перспективите и предизвикателствата пред пазара на горива ще разискват на конференция, организирна от БПГА

Перспективите и предизвикателствата пред сектора пазара на горива в България  ще са  центъра на конференцията на Българската петролна и газова асоциация, която ще се проведе на 14 май в София. Конференцията е организирана от Българската петролна и газова асоциация, която ще отбележи и 20 години от основаването си.

В рамките на конференцията представителят  на Европейската петролна асоциация Жан-Пиер Дебрусъл  ще представи  Визия 2050 – сценарий за европейската индустрия.   

Анализ на българския петролен и газов пазар, нормативните и административните бариери в сектора ще бъдат сред основните теми, разисквани от експертите. Експертът Тихомир Безлов ще представи нови данни за сивия сектор на пазара на горива.

Гледната точка за биокомпонентите с оглед на европейското законодателство ще бъде сред една от темите, върху които ще се съсредоточат дискусиите, след представянето на визията от страна на биоекспертите.
Анализатори от Fuels Europe, Shell и изпълнителният директор на Европейската LPG асоциация ще обърнат внимание върху отражението на иновациите и технологиите в сектора, в частност и по отношение на  бъдещето на автомобилния транспорт и значението на LPG.Коментирай
Изпрати
Антибот
Презареди
* Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
0 коментари