Окт. 17
17.10.2019

The Next Big Thing: Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria

 

 

Годишната конференция TheNextBigThing на BloombergTVBulgaria се завръща с четвърто издание през есента. На 17 октомври в София световни експерти ще дискутират каква е новата визия за икономически модел и какви ще са предизвикателствата, към които бизнесът е нужно да се приспособи. С конференцията единствената бизнес телевизия у нас ще отбележи и четвъртата си годишнина на българския медиен пазар.

TheNextBigThing ще засегне теми, свързани с промените в икономическата ситуация, предизвикателствата на технологичната революция и някои глобални проблеми като измененията в климата и нарастващия брой на застаряващо население в западния свят. Тази година по време на събитието на фокус ще бъдат реакциите на глобалния бизнес по отношение на настоящите икономически условия. Акцент ще бъде поставен и върху ефектите от търговската война и технологичните промени, които формират индустриите на бъдещето.

Начало на TheNextBigThing ще постави панелът с прогнози за състоянието на икономиката. В дискусия по темата ще се включат Мейва Кузин - икономист, покриващ темите в Bloomberg Economics за еврозоната, както и Валентин Маринов, банкер, ръководител на G10 FX research в Credit Agricole, Лондон.

Вторият панел ще търси отговор на въпроса как глобалният бизнес ще реагира на икономическите прогнози. Освен това дискусията ще обърне поглед и към българската икономическа обстановка и мерките, които ще предприеме бизнесът в България.

По време на TheNextBigThingще бъде обсъдена и ролята на киберсигурността и 5G върху индустриите на бъдещето.

За регистрация, информация за програмата и лекторите посетете https://tnbt.bloombergtv.bg/. До 16 август всеки желаещ да присъства на TheNextBigThing може да се възползва и от преференциални цени за ранно записване.

Генерални партньори на TheNextBigThingса БАКБ и Telelink. Събитието се осъществява с подкрепата на Аурубис, А1, Индустриален Холдинг България, MedicalDent.