Intracom Telecom открива дъщерно дружество в Италия

С новото дружество телеком доставчикът продължава бизнес стратегията си за разширяване в региона

Intracom Telecom, световен доставчик на телекомуникационни системи и решения, официално откри ново дъщерно дружество в Италия. Този стратегически ход е в унисон с ангажимента и твърдите планове на компанията за експанзия на нейните съвременни решения и технологии в Средиземноморския регион. Откриването беше отбелязано на 6 юни в сградата на Посолството на Гърция в Рим, съобщиха от компанията. 

Офисът на Intracom Telecom Италия се намира в Монца, Милано, и на едно място предлага услугите маркетинг, продажби и поддръжка на пълното портфолио от услуги и продукти на Intracom Telecom Group. Това включва решения в областта на безжичния достъп и предаване, телекомуникационен софтуер, IoT продукти и решения за умен град. Централният офис на компанията се намира в Гърция, като ежегодно от централата се правят значителни инвестиции в изследователска и развойна дейност, както и в производствени и логистични съоръжения в Милано.

„Основаването на дъщерното дружество допълнително ще засили присъствието на компанията ни на важен и бързоразвиващ се пазар като Италия – третата най-голяма икономическа сила в Европейския съюз. Intracom Telecom доставя и поддържа мрежи в Италия от 2014 г., като специализира в областта на ултра-широколентовата интернет връзка за абонати в провинцията.“ , коментира Джон Тенидис, Маркетинг директор на Intracom Telecom за безжични решения.

„Щастливи сме да обявим официалното откриване на Intracom Telecom Италия, което заедно с Intracom Telecom Испания, е доказателство за нашия твърд ангажимент да засилим присъствието си в Средиземноморския регион, следвайки нашия план за бизнес развитие,“ подчерта Еркол Ровида, Вицепрезидент Продажби за Пиренейския полуостров, Италия и Латинска Америка.„Вярвам, че сме на правилния път към успешното популяризиране на нашите продукти и технологии, като с представянето им на всеки нов пазар ние допринасяме за развитието му с нашите познания и експертен опит. Нашият местен екип от квалифицирани специалисти има готовност да откликне на нуждите на клиентите и да ги подготви за наближаващата ера на 5G и дигитална трансформация.“ , каза още той.

През последните 40 години Intracom Telecom Group има натрупан опит в предоставянето на иновативни решения за безжичен достъп, като успешно развива телекомуникационните си системи и ги интегрира в множество мрежи в Европа, Азия и Африка, отговаряйки на постоянно нарастващото търсене на услуги за широколентов достъп.


Intracom Telecom е глобален доставчик на телекомуникационни системи и решения, работещ на пазара вече 40 години. Компанията се е превърнала в еталон за фиксиран безжичен достъп и иновации в 5G/4G безжична връзка, backhaul и small-cell SON backhaul международната сфера. Intracom Telecom предлага всеобхватно портфолио от софтуерни решения, генериращи приходи, и пълна гама от ИКТ услуги, фокусирайки се върху IoT, SDN / NFV, Big Data analytics & data-driven intelligence и решенията за умни градове. Компанията също така се обръща към енергетиката и комуналните услуги, като акцентира върху интелигентното измерване и крайните IT решения. Intracom Telecom поддържа собствени научноизследователски и производствени мощности и инвестира значително в разработването на авангардни продукти и интегрирани решения. Компанията има широко ноу-хау и доказан опит на пазара, обслужвайки повече от 100 международни компании в над 70 страни. Нейните дъщерни дружества обхващат Европа, Русия/ОНД, Близкия Изток и Африка, Азия и Северна Америка.

 Коментирай
Изпрати
Антибот
Презареди
* Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
0 коментари