НАЧАЛО » интервюта

ЧЕЗ България обучи служители по проект по ОП"Развитие на човешките ресурси"

Обученията се проведоха в четири модула мениджърски умения, обслужване на клиенти, чуждоезиково обучение и компютърни умения

fb
3E news
fb
25-08-2011 07:41:13
fb

ЧЕЗ България обучи 537 служители по проект за повишаване компетентността на им по ОП"Развитие на човешките ресурси", съобщиха от компанията.  В компанията работят 3700 служители, които обслужват над 2 млн. клиенти.

 

Обученията по проекта"Повишаване компетенциите на служителите-ключ към добрата комуникация с клиентите"се осъществи в четири основни модула: "Мениджърски умения", "Обслужване на клиенти", чуждоезиково обучение и компютърни умения.

 

"Като един от най-големите работодатели в България ние се стремим да осигуряваме нови възможности за развитие и разгръщане на потенциала на служителите си. Целта ни е да подобрим компетентността и работните умения на всички нива, за да може да повишим качеството на обслужване за нашите клиенти", коментира регионалният мениджър заа България Петър Докладал. 

 

ЧЕЗ в България бе отличена с трето място за програмата си за ключови служители в категория "Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд" на Българския форум на бизнес лидерите.
 


По статията работи: