НАЧАЛО » българия

ЧЕЗ България получи наградата „Инвеститори в човешки капитал“

Отличието бе връчено за прилагане на успешни бизнес практики в развитието на човешкия ресурс

fb
3E news
fb
28-12-2014 12:54:00
fb

ЧЕЗ България получи отличието „Инвеститори в човешкия капитал“ на официална церемония в първото издание на годишните награди „Компания на годината”. Целта на наградите, организирани от списание Business Lady, е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се фокусира общественото внимание върху иновативни модели за управление и да се поощри предприемачеството сред българската общественост.

„Ние сме един от най-големите работодатели в България и сме силно ангажирани с нуждите, интересите и мотивацията на хората, които с труда си изграждат нашата компания. Освен отговорност към нашите близо 3900 служители, това е нашият начин да подобряваме ефективността си  и да подобряваме обслужването. Това е нашата философия за бизнеса“, каза Петър Докладал, Регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Наградата, която ЧЕЗ получи в първото издание на „Компания на годината“, е поредното признание за успешните практики в грижата за своите служители. През миналата година ЧЕЗ България получи сребърната статуетка на престижната международна бизнес награда Stevie в категория „Човешки ресурси“. В началото на 2014 г. компанията бе отличена за трети път с голямата награда на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) в категорията "Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд", а в средата на годината  едно от дружествата на ЧЕЗ в България, ЧЕЗ Разпределение, стана първата българска компания, акредитирана с бронзово отличие на "Инвеститори в хората". Това е международно признат стандарт за подобряване на бизнес представянето и конкурентоспособността на компаниите чрез прилагането на най-добрите практики в областта на управлението и развитието на човешкия потенциал.

ЧЕЗ
награда
По статията работи:

Георги Велев