НАЧАЛО » българия

Пиринско с инициатива за обновяване на 20 градинки в региона

fb
3E news
fb
11-04-2016 05:29:00
fb

 От днес до края на месец юни „Пиринско“ дава възможност на феновете в региона на Благоевград да участват в регионална инициатива с името „Реновирай градинката в квартала“. Основната идея е Карлсберг България да даде нов живот на общите отворени площи, които са занемарени или трудно поддържани, така че да получат един по-добър облик и да са място за приятно споделяне на времето между съседи, приятели и семейства.

До инициативата ще имат достъп жителите от по-големите и по-малки населени места в региона: гр. Благоевград, Петрич, Кюстендил, Сандански, Банско, Дупница, Симитли, Кресна, Разлог, Гоце Делчев, Якоруда, както и по-малките населени места около тях.

Участието в инициативата е групово, като условието е всяка група да има минимум 4 участника, които са пълнолетни. То е обвързано с покупка и изисква събирането на 40 пластмасови и/или метални капачки с промоционален надпис „Пирин“ - от „Пиринско Светло“ 0.5 л, 1.2 л или 2.3 л.

Компанията, която е събрала необходимия брой капачки, участва в томбола за наградите, свързани с реновиране на градинките в квартала. Задължително условие е площите да са общинска собственост и да се ползват от много хора в междублоковото пространство или между къщите в квартала, за което „Пиринско“ получава подкрепата и одобрението на Община Благоевград.

Наградите са общо 20 ваучера, всеки от които на стойност 2500 лв. Общо 20 печеливши компании ще се радват на ново градинско оборудване и озеленяване по професионален проект. Печелившите проекти ще бъдат реализирани най-късно до два месеца след края на инициативата (или най-късно до 31.08.2016 г.).

Пълните правила за участие могат да бъдат намерени на официалния сайт на „Пиринско“: www.pirinskopivo.bg. Там ще бъдат публикувани и снимки на избраните 20 градинки – преди и след реновирането от „Пиринско“.

Карлсберг България
обновяване на градинки
По статията работи:

Галина Александрова