НЕК и "Булгаргаз" се включиха в кампанията за даряване на средства за засегнатите от наводненията райони

НЕК и „Булгаргаз“ се присъединиха към кампанията на БЕХ са подпомагане на засегнатите от наводненията хора в страната. За Варна и Добрич днес НЕК е изпратила камион с 2,5 тона опаковани храни и консерви, които ще достигнат до нуждаещите се с партньорството на Българския червен кръст.  Ръководството на НЕК изразява своята съпричастност към трудностите и изпитанията, на които са подложени засегнатите от природното бедствие и ще подпомогне със свои специалисти пострадалите райони.

„Булгаргаз“ пък окаже материална подкрепа на пострадалите във Варна и Добрич. Дружеството ще закупи санитарни материали – сапуни, шампоани, дезинфектанти и др. на обща стойност 15 000 лв. Действията по доставка и разпределение на помощите са координирани с регионален център на „Български червен кръст“ гр. Варна. Същите ще бъдат доставени в квартал Аспарухово при палатката на БЧК пред общината днес, а след това разпределени по места, съобщиха от дружеството.

До момента няма информация „Булгартел“, Българска независима енергийна борса и Енергиен оператор по измерване и информационни технологии да са предоставили дарения на пострадалите райони.Коментирай
Изпрати
Антибот
Презареди
* Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
0 коментари