НАЧАЛО » българия

Бранимир Братанов е новият Маркетинг директор на "Карлсберг България"

Той ще отговаря за планирането и реализацията на цялостната маркетингова стратегия на компанията

fb
3E news
fb
23-06-2014 01:38:00
fb

Бранимир Братанов е новият Маркетинг директор на Карлсберг България. Той ще отговаря за разработването и реализацията на цялостната маркетингова стратегия на компанията, както и за успешното развитие и популяризиране на нейните брандове в България, съобщиха от дружеството днес.

Братанов има богат професионален опит в областта на маркетинга и комуникациите. Той се присъединява към екипа на Карлсберг България през август 2013 г., когато започва работа като бранд мениджър на марките Шуменско и Пиринско. Преди това Бранимир работи повече от 6 години на различни позиции в „Крафт фуудс България", където отговаря за развитието и налагането на марките в продуктовите категории „Шоколадови Десерти”, „Кафе миксове”, както и на шоколадите „Милка”.

„Встъпването ми в длъжност на тази позиция е голяма чест за мен. Вярвам, че добрият маркетинг е от особена важност за реализирането на пълния потенциал за растеж на Калсберг България на пазара на бира, който е един от най-конкурентните и динамично развиващи се в страната”, сподели новият маркетинг директор.

Бранимир Братанов е завършил комбинирана бакалавърска програма по „Бизнес Администрация и Икономика” в Американския университет в Благоевград и е преминал редица специализирани курсове по маркетинг в Австрия, Германия и Великобритания.

Бранимир Братанов
Карлсберг България
По статията работи:

Георги Велев