Да, проектът не нарушава европейското законодателство и носи икономически ползи - "Булгартрансгаз" ще получава приходи от транзитни такси
48%
Да, след спирането на "Южен поток" това е единственият шанс страната ни да запази позицията на транзитен газов център
28%
Не, този проект е повторение на "Южен поток", а той не беше одобрен от ЕК
6%
Не, защото това трасе не допринася за диверсификацията на газовите потоци в България и ЕС
18%
Друго /Може да напишете в коментар/
1%
Коментирай
Изпрати
Антибот
Презареди
* Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
6 коментари
 • 0 0
  6
  Генерал Колев
  Даваме транзит без опции за печлба заради неизгоднен договор, за да се обслужва проекта за газов хъб в Ниш. Изключително вредна за България опция!
  Напиши отговор
 • 0 0
  5
  Bobi
  Той ще включва ли доставки и от други страни- Тюркменистан, Иран... ? За коментариите: * Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани. - в същото време искате потвърждение чрез Антибот-а на латиница?!
  Напиши отговор
 • 2 2
  4
  Иван работник в ММИ
  И последно.Вместо реформи.Нагърбват обикновено.българин с високи сметки за ток.За да се плащат парникови квоти за фалиралия ТЕЦ2 и заплати за седянките: администрация и синдикати
  Напиши отговор
 • 3 4
  3
  Иван работник в ММИ
  Напълно съм съгласен с Кирил Домусчиев.Работя в мините в производството.Слушах интервюто.Спокойно мога да взимам 4000 лв заплата ако не са седянките: администрация и синдикатите.Затова беше протеста,там бяха основно администрация и синдикати,да си запазят комфорта: кафето с цигари .
  Напиши отговор
 • 10 4
  2
  Веско Маринов
  Това е излишна анкета. Борисов никога не го е било грижа ЗА НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНО МИСЛЕНЕ И ПОВЕДЕНИЕ ! Той е "нечий" колониален чиновник, организиращ затриването на България ! Както и досега 29 години властвалите у нас !!!
  Напиши отговор
 • 8 3
  1
  Ангелов
  Правителството няма никакъв шанс да направи каквото и да е, защото от Козяк не им дават. Това правителство вече даде и дава милиарди за ТЕЦ Марица Изток 2, както и ще продължи да дава, но не ще да даде пари за изграждането на една газова централа там, и да се спре унищожаването на Тракия и хората живеещи там.
  Напиши отговор