Сътрудничество между ЕНЕРГО-ПРО и SIGNIFY-PHILIPS LIGHTING съкращава разходите за осветление на бизнеса

Енергетика / Технологии
3E news
507
article picture alt description

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предлага на своите клиенти възможност да закупят на преференциални цени висококачествени, енергийноефективни осветителни продукти и системи на световния лидер в професионалното и потребителското осветление Philips. Ръководствата на двете компании споделят идеята за опазване на природните ресурси чрез намиране и внедряване на качествени решения, които водят до ограничаване на енергийните разходи. Съвместната работа в сферата на енергийната ефективност е подкрепена със споразумение за сътрудничество на българския пазар, което е отлична основа за осъществяване на важни за бизнеса проекти в тази област.

Функционалността на лед осветлението, в комбинация с високотехнологични решения за управление налага нови стандарти в офисното, индустриалното и уличното осветление в България, което позволява оптимизиране и пренасочване на ресурсите на бизнеса, използвани до момента за електроенергия. Продуктите на Philips притежават сертификати за качество, гаранция за експлоатация, отговарят на съвременните стандарти за здравословни и безопасни условия на труд, които чрез професионално направените проекти осигуряват комфорт и повишават производителността  на служителите в офиси, търговски и промишлени помещения, като същевременно намаляват емисиите на въглероден диоксид за по-устойчива градска среда.    

Проектите за енергийна ефективност и предлагането на оптимални решения за енергийните разходи на клиентите са сред основните приоритети в дейността на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги. От тази година енергийният търговец на свободния пазар на електроенергия е официално лицензиран за енергиен одитор. Повече за дейността на компанията в областта на енергийната ефективност можете да намерите на официалния сайт на компанията: https://www.energo-pro-energyservices.bg/products/overview/efficient-energy.

 

 

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща