Политиката на климата, енергетиката и околната среда ще са в центъра на форума, организиран от БФИЕК

Енергетика / Технологии
Маринела Арабаджиева
2481
article picture alt description

Политиките към климата, енергетиката и околната среда са фактор за икономически растеж, индустриална стабилност и конкурентоспособност.

За поредна година, БФИЕК събира представители на бизнеса и изпълнителната власт за конструктивен дебат по темите кръгова икономика, политиките за климата, околната среда и водите, както и енергийната политика в рамките на Форум „Индустриален триатлон: Климат, Енергетика и Околна среда“ на 14 март 2019г. в София Хотел Балкан.

Форумът ще бъде открит от Заместник министър-председателя на Република България по икономическата и демографската политика, г-жа Марияна Николова. Приветствено слово ще отправят г-н Тим Курт, президент на ГБИТК и изпълнителен директор на „Аурубис България“ АД и г-н Константин Делисивков, изпълнителен директор и член на УС на БФИЕК.

Форумът ще се състои в два панела, като акцентът ще бъде поставен върху междусекторните синергии и възможността за по-добро взаимодействие на ниво политики. Събитието се провежда с подкрепата на „Аурубис България“ АД и „Титан Златна Панега Цимент“ АД.

 

 

 

 

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща