Международен форум за LNG и други алтернативни източници на природен газ – 29 и 30 април в София

Енергетика / Технологии
Галина Александрова
842
article picture alt description

Форум за алтернативни източници на природен газ, с акцент върху втечнения природен газ, ще се проведе на 29 и 30 април 2019г. в София, в Гранд хотел София. Организатори са организира от Института за енергийни изследвания, Вашингтон и българското сдружение „Център за изследване на балканския и черноморския регион“.

Форумът ще засегне широк спектър от теми, свързани с пазара на LNG в България и региона. Конференцията е на тема „Отключване на бизнес потенциала на източноевропейските газови пазари – конкуренция, алтернативи, пазари, проекти, сигурност чрез диверсификация. Случаят LNG“

В събитието ще участват водещи международни експерти, представители на публични институции и на компании от сектора. Сред тях е Том Пайл – председател на Института за енергийни изследвания във Вашингтон и на Американския енергиен алианс. През 2016 г. г-н Пайл също е бил председател на предходния екип за енергетика на Доналд Тръмп след избирането му за президент.

Друг ключов говорител е Лу Пулиаризи – президент на Фондация за изследване на енергийни политики и международен експерт по енергетика и втечнен газ.

Опит ще споделят Стивън Хейуърд, американски интелектуалец, професор и анализатор в популярния форум на консерваторите – powerlineblog.com, както и Майк Маккена, анализатор по енергийни въпроси и президент на MWR Strategies.

Във форума ще вземат участие експерти и публични личности от Полша, САЩ, Украйна, Русия, Гърция, България, Турция и други страни.

 

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща