Задава се автомобилна технологична революция

Международният автомобилен салон София 2019 ще е през октомври

Икономика / Технологии
Маринела Арабаджиева
449
article picture alt description

Регистрацията за участие в Международния автомобилен салон София 2019 вече е отворена. Най-голямото автомобилно събитие у нас се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните представители в България (ААП) и ще се проведе от 11-ти до 20-ти октомври в Интер Експо Център в София. “Автомобилен салон София 2019” е част от календара на най-престижните автомобилни изложения, организирани от членовете на Международната организация на автомобилните производители (OICA).

 

В 24-то издание на изложението ще видим най-новите модели на ABARTH, ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, LEXUS, МАHINDRA, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN и др.

 

И ако сте се изтощили от изброяването на толкова много от водещите марки автомобили, то само вижте новите изложители. „Щастливи сме, че компания със 70-годишна история и присъствие на близо 100 пазара в света - индийският конгломерат МАHINDRA - стъпва с официално представителство на българския пазар и ще се представи на автомобилния салон“, каза Костадин Грозданов, представител на марката за България. „За любителите на спортното излъчване на автомобилите и динамичния начин на шофиране, испанската марка CUPRAще осигури атрактивно присъствие“, заяви Панайотис Коломвос от „Аутотехника“.

 

Освен новите участници, “Автомобилен салон София 2019” тази година ще блести с демонстрация на нови технологии в мобилността. Посетителите ще могат да открият и да научат как новостите в електрониката и задвижването променят света на транспорта. “Автомобилен салон София 2019” навлиза в изцяло нова територия и затова търси нови изложители с тези интереси и кани всички заинтересовани компании в областта на новите технологии, свързани с мобилността, да се свържат с Асоциацията на автомобилните производители.

 

Запазено място на изложението имат и производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла,автоаксесоари, охранителни системи, кар аудио системи, както и лизингови компании, банки, застрахователи и други. Организаторите тази година са още по-амбициозни в подготовката на атракции, забавления, приятни награди и изненади за посетителите. Освен удоволствието да видят, да тестват и да закупят някой от последните модели автомобили, един от посетителите на изложението, попълнил анкетна карта, по традиция ще има шанс да стане щастлив собственик на автомобил по избор. Можете да изживеете всичко това на “Автомобилен салон София 2019”! Почакайте само до октомври!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща