ЕНЕРГО-ПРО награждава 55 печеливши участници от томболата по случай Световния ден на потребителя

Енергетика / Технологии
Маринела Арабаджиева
960
article picture alt description

Вчера, 21 март, в административната сграда на ЕНЕРГО-ПРО във Варна, в присъствието на нотариус бяха изтеглени печелившите клиенти, взели участие в томболата, организирана от компанията по повод 15 март – Световен ден на потребителя.

Повече от 400 клиенти на ЕНЕРГО-ПРО се включиха в играта, като посетиха клиентски център на компанията в деня на празника и попълниха талон със своите актуални данни. Участието беше безплатно и в томболата имаше право да се включи всяко пълнолетно физическо лице, което е потребител на електрическа енергия и е клиент на компаниите от групата ЕНЕРО-ПРО Варна – ЕНЕРГО-ПРО Продажби, ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги и Електроразпределение Север.

Изтеглени бяха общо 55 печеливши участници, които ще получат сувенири с логото на ЕНЕРГО-ПРО. Имената на късметлиите са обявени във всички Центрове за обслужване на клиенти на компанията, както и в интернет на адрес https://www.energo-pro.bg/bg/kampanii. Специалист обслужване на клиенти в ЕНЕРГО-ПРО ще информира по телефон или имейл всички спечелили. Наградите могат бъдат получени в съответния клиентски център, където са участвали томболата.

 

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща