„Булгартрансгаз“ обяви поръчка за корпоративен сайт на „Газов хъб Балкан“

Енергетика / Технологии
3E news
590
article picture alt description

„Булгартрансгаз“ обяви поръчка за осигуряване на корпоративен сайт на „Газов хъб Балкан“. Интернет страницата ще предоставя възможност за обмен в реално време на данни с външна платформа за борсова търговия на природен газ и тяхното коректно визуализиране под формата на текст, таблици и диаграми, става ясно от публикуваните документи.

Целта на поръчката е да се избере изпълнител, който да осигури инсталирането върху хостинг на Възложителя на продуктова и тестова платформа и създаване, моделиране, редактиране, поддръжка и комплексното обслужване на корпоративен интернет сайт на “ГАЗОВ ХЪБ БАЛКАН” ЕАД, се казва в документите, като се изреждат и съответните изисквания за задачата. От дружеството уточняват, че разполагат с абонамент за хостинг, както и притежаваните домейни.

Срокът за изпълнение на дейностите по инсталирането върху хостинг услугата на Възложителя на продуктова и тестова платформа за създаване, моделиране и редактиране, съпроводено с тестване на новоизградения корпоративен интернет сайт 30 дни от датата на подписване на договора. Дружеството не поставя рамка за цената, а  разчита на  ценово предложение от кандидатите за изработването на сайта.

https://www.bulgartransgaz.bg/files/useruploads/files/amd/23102019_bgh/TS_web_BGH_23102019.pdf

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща