„Бизнес услуги и технологии“ ООД спечели статут на златен партньор на SAP

Икономика / Технологии
Галина Александрова
1233
article picture alt description

Най-голямата технологична компания в Европа SAP обяви фирма „Бизнес услуги и технологии“ ООД (BST) за свой златен партньор в България. Глобалният софтуерен лидер отличава с този статут компании, доказали се като експерти в доставката, внедряването и поддръжката на SAP решения.

„За нас е чест и отговорност да спечелим едно от най-високите нива на партньорство и да бъдем „златен партньор“ на SAP. BST e и сертифициран център за поддръжка на решенията на SAP (Partner Center of Expertise). Тези постижения са признание за усърдната работа на целия ни екип и гаранция за нашите клиенти, че получават качествено и експертно обслужване.“, заяви Герчо Каракашев, управител на BST.

Компанията предлага комплексни решения, включващи бизнес консултиране, изграждане на IT инфраструктура, внедряване и поддръжка на SAP решения. За да може да отговори на бизнес изискванията на своите клиенти и да бъде техен надежден партньор по пътя им към дигиталната трансформация, BSTима изградени ключови компетенции в едни от най-иновативните решения на SAP за управление на всички процеси в една организация, като SAP S/4 HANA, SAP BI, SAP C/4 HANA (C4C, C4S), SAP ARIBA / ARIBA SNAP, SAP HYBRIS (B2B, B2C, B2B2C, Marketing), SAP SuccessFactors.

Със своя екип от над 50 консултанти и специализация в различни сектори от индустрията, „Бизнес услуги и технологии“ ООД реализира успешни проекти в България, САЩ, Европа, Близкият изток, Азия и Африка. Освен това, BSTима амбиции да се превърне в една от най-иновативните компании не само в България, но и на международния пазар и е насочила усилия към разширяване на своето портфолио, включвайки SAP S/4 HANA Cloud, SAP Cloud Platform и Internet of Things (IoT).

„Бизнес услуги и технологии“ ООД е пример за интелигентно предприятие в ерата на дигиталната трансформация. С помощта на решенията, предоставяни от SAP, компанията може да отговори на предизвикателствата, които бизнес средата поставя. В едно интелигентно предприятие, данните и процесите са ключов фактор за успех, а технологии като AI, Machine learning, IoT и analytics позволяват автоматизация, която спомага за реализацията на по-значими цели.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща