Samsung с ексклузивна премиера на Galaxy Z Flip и Galaxy S20 в България

На официална Гала вечер, компанията даде старт и на предварителните поръчки на Galaxy S20, а съвсем скоро потребителите ще могат да се докоснат и до първия в света сгъваем стъклен дисплей на Galaxy Z Flip

Икономика / Технологии
3E news
449
article picture alt description

На ексклузивна гала вечеря по време на вчерашната глобална премиера Galaxy Unpacked, Samsung представи официално в България Galaxy Z Flip и Galaxy S20 – двата нови модела смартфони на компанията, които въвеждат потребителите в новата ера на мобилни изживявания.   

Samsung посрещна водещи български медии и редица популярни лица на един нестандартен  Galaxy Unpacked, който се проведе в ,,Резиденция Диневи“ в Лозенец. Сред тях бяха технологични, лайфстайл и новинарски медии, както и инфлуенсъри, сред които Александра и Даниел Петканови, Калоян и Звезди от Mint Stories, Гала и Стефан Николов, Биляна Славейкова - Бибонс и много други. Водеща на събитието бе чаровната и обичана от българската публика Деси Стоянова. Уил Бин, бизнес мениджър, „Мобилна дивизия“, Samsung Electronics Romania и Bulgaria, поздрави гостите преди интернет-стрийма, излъчван директно от Сан Франциско. В елегантната обстановка на официална гала вечеря, гостите станаха част от глобалната премиера, а секунди след края на живото излъчване бяха първите в България, докоснали се до най-новите устройства на Samsung.

Гостите на събитието не скриха своето вълнение при първата си среща с Galaxy Z Flip, който обединява света на модата и технологиите. Компактният модел предлага първия в света сгъваем стъклен дисплей, комбиниран с уникален UX. Galaxy Z Flip е лесно преносим, но при отваряне разкрива впечатляващ 6.7-инчов Инфинити Flex дисплей. Дръзкият модерен дизайн на смартфона приковава погледа с безпрецедентен за сгъваемо устройство дизайн. В комбинация с богата гама от функционалности като Multi-Active прозорец и Flex режим за автоматично разделяне на два екрана, моделът позволява активен живот, в който потребителят е в център на вниманието. Освен със зашеметяващ дизайн, моделът впечатлява и с камера за създаване на перфектното съдържание за социалните мрежи. Тъй като Galaxy Z Flip може да бъде фиксиран върху равна повърхност, така че моментите се запечатват от идеалния ъгъл, със свободни ръце и без необходимост от статив.

Освен до Galaxy Z Flip, гостите на събитието на Samsung се докоснаха и до Galaxy S20 - бъдещето на комуникациите. Серията, която включва моделите Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra, идва с едни от най-актуалните технологии, IoT, AI и 5G.  Моделите от серията разполагат с най-модерния 5G чипсет, наличен на Samsung устройства, свръх бързи скорости на националните нискочестотни мрежи и са първите в света модели за предоставяне на Standalone 5G възможности. Освен иновации в комуникациите, Galaxy S20 Ultra предлага нови камера изживявания. Моделът предоставя зашеметяваща резолюция от 108MP, които да запечатат в детайл и несравнимо качество всеки момент, а функцията Space Zoom предлага комбинация от хибридно оптично увеличение без загуба на картината и захранвано с AI 10х цифрово увеличение за несравними възможности за приближаване и като резултат Galaxy S20 Ultra достига до 100х дигитално увеличение.  

Серията Galaxy S20 запечатва и висококачествено 8K видео, като потребителите могат да използват всички обективи на камерата наведнъж, за да направят колекция както от снимки, така и от видеоклипове по едно и също време чрез новата функционалност Single Take.

Samsung официално обяви и началото на предварителните поръчки на Galaxy S20 в България. Предварителните поръчки в България за Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra стартираxa на 11 февруари 2020 г. в 22:01 ч. В периода между 11 февруари и 8 март 2020 г, включително, потребителите, които направят предварителна заявка за закупуване на Galaxy S20+ или Galaxy S20 Ultra, ще имат възможност да получат един от 1,500бр Galaxy Buds+*, след активация на телефона между 9-ти и 15-ти март и регистрация в приложението Samsung Members между 30-ти март и 9-ти април. Цените стартират от 1,749 лв за Galaxy S20, 1,949 лв за Galaxy S20+ и 2,649 лв за Galaxy S20 Ultra.  Повече информация за кампанията можете да научите на https://samsung.com/bg/pre-ordergalaxy/          

Galaxy Z Flip ще се предлага в България в лимитирани бройки в цветове Огледално лилаво и Огледално черно още от 21 февруари 2020 г. на цена от 2,899 лв. За повече информация относно Galaxy Z Flip, моля посетете https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-z-flip/ 

*до изчерпване на количествата

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща